Σχετικά

καλωσορίσατε στις εκδόσεις πουά

Οι εκδόσεις Πουά είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και στοχεύει να φέρει στο αναγνωστικό κοινό βιβλία που αφορούν την οικογένεια. Ιδρύθηκε το 2017 με το πρώτο βιβλίο να είναι ήδη σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να εκδοθεί τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι εκδόσεις Πουά φιλοδοξούν να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό βιβλία που υποστηρίζουν την ήπια διαπαιδαγώγηση με ενσυναίσθηση προς το παιδί, καθώς και παραμύθια που θα εμπνεύσουν μικρούς και μεγάλους.

Τα Πρόσωπα

Δήμητρα Χριστοφορίδου

Founder

Είμαι η Δήμητρα , μεγάλωσα και σπούδασα στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι το 2013 δήλωνα μηχανικός, κάτι που άλλαξε όταν έγινα μητέρα ενός υπέροχου πλάσματος. Άρχισα, και δε σταμάτησα ποτέ από τότε, να ψάχνω βιβλία που αφορούν τη γονεϊκότητα, ώστε να με βοηθήσουν να χτίσω μια ουσιαστική και με σεβασμό σχέση με την κόρη μου. Παράλληλα μέσα […]

«Εύχομαι αυτό το βιβλίο να ήταν υποχρεωτικό
να διαβαστεί από οποιοδήποτε ασχολείται με παιδιά»

Αναγνώστρια

«Αυτό που αγάπησα σε αυτό το βιβλίο είναι ότι δεν είναι γραμμένο σαν ένας πρακτικό οδηγός για γονείς, όπως τα περισσότερα βιβλία για την γονεικότητα /οικογένεια. Δεν μας λέει πως να αναθρέψουμε τα παιδιά μας, αλλά πως να τα δούμε, να τα γνωρίσουμε και να τα κατάλαβουμε. Μας δίνει την δυνατότητα να αγκαλιάσουμε τις νέες αξίες και βοηθάει στην ανάπτυξη όχι μόνο του παιδιού αλλά ολόκληρης της οικογένειας»

Αναγνώστης
Phone:2314034202
Fax: 2314034202
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Ποσειδώνος 4, 54250